середа, 18 грудня 2013 р.

Революція. ЮЛЮ - З ЙОЛКИ!


Революція в ступорі. На неї найшов правець. Батя підписав угоди в Москві. Газ – на третину дешевший. Кредит 15 млрд. американських рублів. З них 3 – вже до кінця цього року. Всьо пропало! Розгубленість панує в рядах опозиції. Від «безнадьоги» Кличко викликає на ринг Гаранта. А тут ще Азаров вибиває стілець з-під #євромайдансу – дає добро на підписання низки угод з ЄС. За що СТОЯТИ!?
Знайшлися креативні голови у «громадському секторі». Згадали ж, що «майдан – без політики (-ів)». А на йолці – портрет Юлі. «Юлю – з йолки!» - креативне гасло майдану! У всьому іншому – перемога здобута. Заарештовані – на волі (то дурниця, що кримінальні переслідування не припинені, а в регіонах набирають обертів), майдан – СТОЇТЬ!
Вікторія! А хто би спорив? І пішла свистопляска.
Громадські діячі й моральні авторитети наввипередки затягли нову кричалку – «Юлю – з йолки! Юлю – з йолки!» і, як ся належить – «славаукраїні-героямслава!» 3 рази, а кожної години – гімн. СТОЇМО!
І нікому в голову не приходить, бодай під час поїдання революційних бутербродів і їх запивання не менш революційним чаєм, переглянути, а що там про нашу революцію написав Лех Валенса, а що там наші найзапекліші «друзі-росіяни» про той газ і кредити говорять? Пробігти запаленими очима від «всенощних бдєній» в очікуванні чергового штурму першу реакцію на угоди економістів. Не до того. «Юлю – з йолки!»
Як представник «громадського сектору» пристаю до тої кричалки.

Юлю – з йолки! І – на Майдан!

Олег Мартинюк
ЕАГ «Фокус»




Немає коментарів:

Дописати коментар