вівторок, 30 вересня 2014 р.

ПРАВИЙ СЕКТОР – СЕКТОР ПЕРЕМОГИ!

Нашою метою було, є і буде створення Української Самостійної Соборної Держави.
      Для цього треба небагато.
     1) Відповідальна проукраїнська                              влада;
           2)    Енергетична незалежність;
      3) Потужне сучасне військо.
  • Що ми розуміємо під проукраїнською владою?
Це влада, і люди у ній, для котрих гасло «Україна – понад усе!» - не пустопорожні, гучні слова, а керівництво до дії. Це влада справедлива і сильна одночасно. Це влада з розумінням того, що держава існує для людей, а не люди – для держави. Проукраїнськість полягає й у тому, що інтереси нації, української держави ставляться вище від власних інтересів, інтересів бізнесу і примарних міжнародних, зовнішньополітичних інтересів.
Відповідальність означає мати мужність приймати рішення та готовність за них відповідати.
  • Події у світі останнього часу яскраво висвітлили появу надпотужної новітньої зброї – енергоносіїв.
Той, у кого їх багато, чомусь уявив себе супергравцем і надпотугою. Уявлення помилкове і, з часом, приведе цього гравця у безодню. Україна має унікальний шанс прискорити цей шлях.
Для цього необхідно втілити у життя наступні засади: а) Енергозбереження; б) Раціональне, прогресивне використання наявних енергоресурсів; в) Запровадження у промислове використання альтернативних відновних джерел енергії (енергія вітру, сонця, води, біоенергетика).   
  • Зруйнована вщент українська армія, зусиллями українських патріотів, перетворюється на очах в одну з найпотужніших армій Європи.
У розбудові Збройних Сил ми маємо покладатись на енергію, вміння, відданість власного народу. Ніхто не прийде нас захищати, якщо ми не навчимось захищатися самі. Сильна, процвітаюча і захищена Україна – не цікава нікому. Ні Сходу, ні Заходу. Тому українське військо має виступати єдиним гарантом нашої Свободи, Самостійності і Соборності.

Для здійснення поставлених завдань ми маємо провести в Державі докорінні зміни, побороти гниль корупції, цементувати українську націю.
Ми пропонуємо дійсні РЕФОРМИ, а не їх імітацію, як практикує нинішня влада. Ми маємо чітке уявлення, що справжні перетворення матимуть успіх лише за умови їх комплексного проведення та чіткої послідовності запровадження. Сегментарна модернізація існуючої системи лише продовжує її агонію.
Слід діяти у двох напрямках одночасно.
Перший – тотальна боротьба з корупцією.
Другий – впровадження блоку реформ у суспільній та економічній сферах.
Тому, у ЧІТКІЙ ПОСЛІДОВНОСТІ:
1)     проведення адміністративно-територіальної реформи (т.зв. «децентралізація влади») з впровадженням пропорційної системи виборів за відкритими списками та виборів сільських/міських голів у два тури;
2)     реформування податкової системи зі зменшенням кількості податків до 7-9 з прозорою, зрозумілою та простою системою обрахування ;
3)     бюджетна реформа, коли бюджети формуються з низу до гори, з пропорцією відрахувань 70/30, коли 70% зі всіх податків та зборів залишається місцевим бюджетам, а 30% - перераховується до центрального бюджету;
4)     судова реформа, реформа прокуратури, МВС, СБУ, реформування системи охорони здоров’я та народної освіти
Розбудова, на нових засадах, Збройних Сил України.
Справжню Українську Державу здатне відродити Українське Село. Економічною базою відродження села мають стати споживчі та виробничі кооперативи. Земля, її плоди мають належати тому, хто її обробляє - Українському Селянинові, а не олігарху-зайді.  


Немає коментарів:

Дописати коментар