неділя, 23 лютого 2014 р.

Ейфорія «перемоги». Революція продовжується.


 

Два місяці ми не торкалися болючих тем протистояння. Було не на часі. Кожне необережне, навіть справедливе, слово могло надто боляче вдарити.

Сподіваємося, активна фаза протистояння завершилася. Тепер мусимо висловити думку щодо продовження.

Вже сьогодні почали вилізати на поверхню «записні чесноки» та їм подібні зі своїми «критеріями» та візіями. Невже поновилось фінансування?

Щодо, так званої, ЛЮСТРАЦІЇ.

Це річ конче необхідна. Потрібен чіткий однозначний прозорий Закон «Про люстрацію». Але час на його написання – відсутній. Люстрації треба було проводити ще вчора. Проте, не потрібно вигадувати велосипед для проведення чогось подібного вже сьогодні. Мається на увазі негайне проведення поголовної ПЕРЕАТЕСТАЦІЇ всього особового складу силового блоку.

Дану акцію проводиться у відповідності до наказів міністрів силового блоку та керівників органів прокуратури, судів тощо.

З верху, підкреслюю – ЗВЕРХУ, і – донизу. Особовий склад виводиться поза штат і поновлюється на посадах за результатами атестації.

В Атестаційні комісії, в обов’язковому порядку, вводяться представники Майдану – самооборони, Правого Сектору. Безперечно, це не виключний перелік.

З чогось потрібно починати. Переатестація, на даному етапі – саме те.

Олег Мартинюк

ЕАГ «Фокус»

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар